Koppelaar Reclame

Over ons

Kleinschalig gestart groeide Koppelaar Reclame uit tot een veelzijdige signmaker. Het vakkundige team werkt dagelijks samen met reclamebureaus, architecten, vastgoedbeheerders, ontwerpers en adviseurs aan de meest uiteenlopende reclameprojecten. Wij denken mee, kijken vooruit en gaan samen met u elke uitdaging aan. Wij begeleiden het hele traject, van idee tot uitvoering en oplevering om uw uitstraling, attentiewaarde en reclamekracht maximaal te versterken.

Onze aanpak

Elke opdracht is uniek. Om optimale resultaten te bereiken in zowel uitvoering als kwaliteit zetten wij de deskundigheid van ons complete team in en besteden we op elk vlak persoonlijke aandacht aan al uw wensen. Van overleg tot de montage en oplevering.

1

Overleg

De start van een project begint met een overleg om de wensen en doelen te inventariseren. De mogelijkheden en eventuele beperkingen worden in kaart gebracht en vastgelegd. Wij denken mee en geven advies om een optimale uitvoering te realiseren.

2

Voorbereidingen

Alle informatie wordt samengevoegd en uitgewerkt in een compleet voorstel. Planning, materiaalkeuze en uitvoering worden beschreven en aangeboden in een complete offerte. Eventuele variaties of alternatieven worden aangegeven en vermeld

3

Productie

Aangeleverde ontwerpen worden verwerkt en in combinatie met planning, maatvoering en materiaal keuze geproduceerd of samengesteld. Van lichtreclame tot en met het printen of snijden van hoogwaardige folies worden tijdens het proces nauwkeurig gecontroleerd en gereedgemaakt voor montage of uitvoering.

4

Montage en uitvoering

Volgens de afgestemde planning worden projecten, groot of wat kleiner, met eigen mensen uitgevoerd en gemonteerd. Van visuals in kantoorgebouwen tot en met de montage van een lichtreclames met behulp van kranen of hoogwerkers worden vakkundig uitgevoerd. Alles gericht langdurige tevredenheid van opdrachtgever of klant.

Licht- en gevelreclame

Indoor visuals

Bewegwijzering

Beletteringen

Interieur restyling

Vlaggen en banieren